fredag 26 december 2008

Lite nytt och sytt


Ugglepyjamas av färgade stuvbitar jag hade kvar ( har fortfarande MKT kvar av både röda och blå ugglor)+ mudd av ett linne köpt på Indiska med baktanke att bli mudd. Galna färger men såå perfa som pj.

Pyjamasbehovet är nog täckt nu. 2 i julklapp (bla en POLISpyjamas, lycka!!) och 2 mammasydda. SysterA-pyjamasarna är modell större så de lär nog funka i 2 år iaf. Lite mixade tyger. Den mintgröna är sydd i en tunn trikå från Ohlsson´s stuvlåda à hela 39 kr, sånt gillar vi! Livebild nedan.






Lite tjockare trikå med bilar i petrol på brun botten. Vi använder tröjan som "tjocktröja", lite för stelt och hårt för att användas närmast kroppen tycker jag ,tyget är från mjuka tyger.


Julstrumpa till David. En gammal militärstrumpa. Syrran och jag hade sådan här när vi var små (pappa militär) och fick fyllda på julaftonsmorgonen. Såklart David skall ha en likadan. Jag har broderat ditt hans namn och några stjärnor i rött och grått.


Tunikaklänningar till systerdöttrarna i julklapp. Tyget behöver ingen närmare presentation. Strl 80/92 samt 98/104 lite hemmasnickrat mönster.





2 kommentarer:

Cecilia sa...

vad mycket fint du har gjort!!! Du är så enomrt duktig!:)

Jossan har sin lila kjol varje dag hemma:)

kram

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Vilken härlig bild med foten!!!